Likeresults

Hier vind je een gedetailleerd overzicht van mijn diensten en kun je bekijken wat het beste bij je past. Heb je vragen, of weet je niet zeker wat je moet kiezen, neem dan contact op. Ik help je graag de beste oplossing te vinden! GEEN VERDOVING NODIG

De behandeling is niet geheel pijnloos, maar wel verdraagbaar. Er is geen verdoving nodig. Het wordt vaak vergeleken met een tatoeage of op de huid tikken met een strak elastiekje. Tijdens het behandelingsproces wordt jouw huid gekoeld door de koude lucht, wat een verdovend effect heeft. 

 

Aanvulling na behandeling/zorg

Is tatoeage weglaseren pijnlijk?

De behandeling kan gevoelig of zelfs pijnlijk zijn, de ervaring verschilt van persoon tot persoon. Het voelt aan alsof iemand met een elastiekje tegen uw huid aanslaat of als korte speldenprikjes in uw huid. De napijn is echter van korte duur, maximaal een kwartier. Wanneer het behandelingsgebied groot is, is de pijn vergelijkbaar met zonnebrand, die soms enkele uren aanhoudt. 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal benodigde behandelingen is vooraf nooit exact te bepalen maar wordt geschat aan de hand van een aantal eigenschappen van de tatoeage:

1. Amateur of professioneel.

Bij amateur tatoeage zijn er minder behandelingen nodig dan bij professionele tatoeage

2. De leeftijd van de tatoeage.

Oudere tatoeages verdwijnen sneller dan jongere of recente tatoeages. Likeresults behandeld geen tatoeages die jonger dan 8 maanden geleden zijn gezet. 

3. De kleur(en) van de tatoeages.

Hoe minder kleuren er verwerkt zijn, hoe sneller de tatoeage zal verdwijnen. De kleur zwart zal over het algemeen het snelst verdwijnen.

4. De plaats op het lichaam van de tatoeage.

Hoe hoger de tatoeage zich op het lichaam bevindt hoe sneller de tatoeage verbleekt. Dit komt omdat het vernietigd/kapotte pigment in hogere delen van het lichaam (bijv. hoofd en nek) sneller via lymfebanen kan worden afgevoerd.

5. Huidtype

Hoe lichter jouw huidtype, hoe sneller de tatoeage verdwijnt. 

6. Hoeveelheid gebruikte inkt.

Hoe minder inktsoorten zijn gebruikt, hoe sneller de tatoeage zal verdwijnen.

7. Littekenvorming ontstaan na zetten van de tatoeage.

Sommige mensen laten na het tatoeëren wat verdikte littekens achter. Verdikte littekens vereisen mogelijk meer behandeling om de tatoeage te verwijderen. Ook heb je meer kans op littekens door laserbehandeling. 

8. Type laser

Hoe korter de pulsduur van de laser hoe minder behandelingen er nodig zijn. Het is duidelijk geworden dat er met de nieuwere picolasers minder behandelingen nodig zijn dan de oudere nanolasers.

9. Hoe vaak kan ik worden behandeld?

In de regel zitten er telkens 5 tot 7 weken tussen de behandelingen in. Deze rustperiode is nodig om de huid goed te laten genezen.

10. Welke voorzorgsmaatregelen moet je vooraf nemen?

Zorg ervoor dat je op de dag van behandeling geen dag- of camouflagecrèmes op de te behandelen huiddelen aanbrengt. Deze crèmes houden laserstralen tegen waardoor de behandeling minder werkzaam wordt.

Je dient de haren weg te halen (d.m.v. scheren) op de dag van de behandeling.

11. Wat is de nazorg voor een tatoeage laser behandeling?

Koelen!

Wanneer grote delen van het gezicht zijn behandeld is het verstandig om de eerstvolgende 2 nachten bij het slapen het hoofdeinde van het bed te verhogen om zwelling tegen te gaan (bijv. meerdere hoofdkussens gebruiken).

De genezing van het behandeld huiddeel gaat gepaard met de vorming van donkergekleurde oppervlakkige schilfertjes die na 3 tot 5 dagen vanzelf loslaten. Deze schilfertjes kunnen soms veel jeuk geven. Het is belangrijk om er dan niet aan te zitten of te krabben. Doe er liever een vette crème of zalf op. Wanneer het behandelde gebied geïrriteerd raakt door kleding of kledingaccessoires moet hierover een beschermende steriele gaas of verband worden geplakt.

De huid is na de behandeling kwetsbaar en dien je dus voorzichtig te behandelen. Laat de huid zoveel mogelijk met rust. Gewoon voorzichtig wassen mag wel. Camoufleren mag wel maar de camouflage er niet afpoetsen, dit kan de huid beschadigen.

Vermijd zwemmen of contactsporten wanneer er nog schilfertjes aanwezig zijn.

Douchen is toegestaan. Echter de behandelde huid met een zachte handdoek droog deppen en niet hard wrijven !

Bescherm de huid tegen zonlicht.

Zonlicht is niet goed voor de huid die behandeld is of behandeld gaat worden met laserlicht. Bescherm de huid 6 weken vóór en na de behandeling goed tegen de zon. Als er meer behandelingen nodig zijn, geldt dat ook voor de periode tussen de behandelingen in. Je kunt best naar buiten als de zon schijnt, maar gebruik een zonnebrandmiddel met factor 50 of hoger op de behandelde plekken. Zonnebaden of zonnebanken wordt ten sterkste afgeraden.

Wanneer je toch gaat zonnebaden bestaat er een verhoogde kans op bruine verkleuring van de huid wat lang kan blijven bestaan. Als dit gebeurt kan een volgende laserbehandeling niet doorgaan omdat de huid te bruin is.

12. Wanneer dien je je arts te waarschuwen?

Indien de behandelde huid pijn gaat doen, gaat zweren en zwellen met pusvorming is het mogelijk dat er een huidinfectie is opgetreden. Dit komt echter heel zelden voor.Permanente make-up verwijderen (PMU verwijderen)

Permanente make-up verwijderen is een veelvoorkomende behandeling. Ondanks permanente make-up (PMU) voor veel mensen een prachtige oplossing is, kan het toch voorkomen, dat je niet (meer) tevreden bent met het resultaat. Met mijn geavanceerde laserbehandeling kan ik permanente make-up bij de wenkbrauwen en lippen veilig verwijderen, zonder de omliggende huid te beschadigen.

Op dit moment kan permanente make-up veel sneller, veiliger en effectiever worden verwijderd met een pico laser. Deze picoseconden laser is uitermate geschikt voor het veilig en snel verwijderen van alle kleuren permanente make-up.

De picolaser zendt laserpulsen uit in een picoseconde. De energie van deze laser dringt de huid binnen en vernietigt onder de huid de ingekapselde deeltjes inkt van de permanente make-up.

Permanente make-up verwijderen: de behandeling

Tijdens de behandeling kleurt de permanente make-up eerst wit. Na een half uur is dit weggetrokken. Vervolgens kan de huid wat rood en warm worden. Dan kan de volgende dag rondom het behandelde gebied wat zwelling optreden. Soms kunnen er kleine korstjes of blaasjes ontstaan. Dat zal dan de volgende dagen snel weer weg trekken. Na elke behandeling is de permanente make-up minder zichtbaar. Over het algemeen zijn er 2 á 3 behandelingen nodig, om permanente make-up helemaal te verwijderen. Om de 6 weken kan er een behandeling plaatsvinden.

Na het verwijderen van permanente make-up wenkbrauwen.

Na het verwijderen van de PMU kan er nieuwe permanente make-up aangebracht worden. Het voordeel van het eerst verwijderen van de PMU is dat de PMU-expert kan werken zonder rekening te houden met de mogelijke onzorgvuldigheid van de vorige behandelaar. 

Doet het verwijderen van PMU pijn?

PMU verwijderen is geheel niet pijnloos. Toch is een verdoving niet nodig: de pijnprikkels zijn goed te verdragen, zeker omdat ik de huid koel met koude lucht. Veel mensen vergelijken het gevoel van het laseren van permanente make-up, met het laten zetten van permanente make-up. Anderen omschrijven het als het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten.

Kosten permanente make-up verwijderen.

Wat de kosten zijn om permanente make-up te laseren hangt af van het te behandelen gebied.

PMU verwijderen of corrigeren kan al vanaf 75 euro.

 

Likeresults maakt gebruik van de nieuwste Pico Derma 4 pico laser. Verbeterde kwaliteit van de laser met de beste en mooiste resultaten. Dus je ontvangt een hoogstaande laserbehandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij mij voorop.

Pigmentvlekken verwijderen

Hyperkeratose (verhoorning van de huid) is een goedaardige hyperpigmentatiestoornis die vaak voorkomt bij oudere mensen. Deze pigmentvlekken worden als storend ervaren en zijn perfect weg te halen. Omdat de oorzaak intern is, kan het in andere delen van het lichaam voorkomen, de hylperkeratose kan zonder problemen worden verwijderd.

Nauwelijks te voorkomen, wel te behandelen.

Meestal zijn pigmentvlekken erfelijk bepaald, maar vaak kunnen ze ook later tevoorschijn komen. Helaas is dit nauwelijks te voorkomen maar gelukkig is het wel te behandelen! Moedervlekken zijn vaak onschuldig, maar wel onderhevig aan een verhoogd risico op huidkanker, vooral als de huid veel blootgesteld wordt aan de zon. Vooral erg donkere vlekken zijn verdacht en ook donkere verkleuringen binnen een vlek kun je beter aan je huisarts laten zien. Personen met veel pigment- of moedervlekken, vooral die met een onregelmatige vorm, moeten de zon vermijden of een verzorgingsproduct met een goede zonnefactor gebruiken om het risico te verminderen.

Andere soorten pigmentvlekken.

Moedervlekken of naevi worden ook lever- en pigmentvlekken genoemd. Zomersproetjes en ouderdomsvlekken zijn ook pigmentvlekken. Ze kunnen verschillend van kleur zijn, geel, bruin of zwart en verschillen in vorm en grootte. Ook de structuur kan verschillen (glad, ruw, verhoogd, behaard, enzovoort).

De laserbehandeling.

Ik behandel pigmentvlekken met gepulst licht van 540 of 570 nanometer. De keuze is afhankelijk van jouw huidtype en de kleur van de pigmentvlek. Likeresults beslist welke methode voor je het meest geschikt is.

Aantal behandelingen.

Voor een goed resultaat zijn doorgaans 3 behandelingen nodig, maar zelfs na 1 behandeling kan er al een flinke verbetering optreden. Soms zijn er meer behandelingen nodig, dit is afhankelijk van de grootte en het aantal pigmentvlekken dat behandeld moet worden. Tussen de behandelingen dient een periode van minimaal 3 weken te zitten. Direct na de behandeling kan er roodheid of irritatie van uw huid optreden. Dit voelt een beetje zoals zonnebrand. Koel jouw huid direct met koele kompressen. Al na enkele uren vermindert de irritatie.

Resultaat van de behandeling.

De behandeling is zeer veilig. Weefsels en huid blijven onbeschadigd en er is geen kans op littekenvorming. De gebruikte apparatuur is uitvoerig en langdurig getest en heeft het CE-keurmerk.

 

Voor- en nazorg pigmentvlekken. 

VOOR DE BEHANDELING

Tijdens het intakegesprek dien je een intakeformulier door te nemen en in te vullen waarop eventuele contra-indicaties staan. Indien je voor een laserbehandeling voor pigment komt dien je een aantal zaken in de gaten te houden. Je mag bijvoorbeeld geen antibiotica slikken (of tijdig stoppen) en gedurende 2 weken niet in de zon zijn geweest. Als je zwanger bent of borstvoeding geeft dan mag je deze behandeling niet ondergaan.

NA DE BEHANDELING

Na de behandelingen blijven pigmentvlekken weg, maar erfelijke aanleg blijft je houden, waardoor nieuwe pigmentvlekken kunnen ontstaan. Om dit te helpen voorkomen adviseer ik jou een verzorgingsproduct met een zonnefactor te gebruiken (minimaal SPF 30).

Huidverjonging, huidversteviging, (acne) littekens e.d.

De picolaser behandelingen heeft een effectieve werkwijze, die helpen om (acne) littekens, pigment-en ouderdomsvlekken te verwijderen. Daarnaast helpt de Picolaser ook goed bij het verminderen van grove poriën, algehele huidverbetering en verjonging. 

Carbon Laser Peeling:
De Carbon Laser Peeling bestaat uit 2 facetten. De Carbon Peeling (een medisch carbon mengsel met vitaminen en mineralen) pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor een zuiverende werking en versteviging. De Picolaser (die ingezet wordt om de peeling van de huid te "schieten". ) richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt zich diep in de huid door, wat er voor zorgt dat de collageen productie zal verbeteren en de talgproductie zal verminderen. Deze power combinatie zorgt voor een prachtig resultaat waarbij de huid zichtbaar steviger zal worden en fijne lijnen zullen verminderen. Daarnaast is de Carbon Laser Peeling zeer effectief in het beheersen van talg afscheiding, wat het dus een geschikte behandeling maakt voor de vette en ontstekingsgevoelige (acne) huid. 

De behandeling wordt gestart met het grondig reinigen van de huid. Vervolgens zal ik de Carbon Peeling aanbrengen. Dit mengsel vol vitaminen en mineralen laat ik ongeveer 5 minuten intrekken waarna ik de peeling met de laser zal verwijderen. Door de warmte van de laser zal het Carbon verdampen en hierdoor in staat om de huid te zuiveren van dode huidcellen en onzuiverheden. De behandeling helpt de teint egaler te maken en onzuiverheden te verminderen. Aansluitend wordt de huid grondig gereinigd en je hebt een prachtig gereinigde huid en gezonde glow. 

De behandeling is pijnloos!

De behandeling is geschikt voor ieder type huid en huidskleur. Likeresults past deze behandeling toe op zowel de jonge als de rijpere huid. 

Deze Carbon laser Behandeling kun je het gehele jaar ondergaan, zonder dat je jezelf niet in het openbaar kunt vertonen. Likeresults raadt deze behandeling aan voor huidversteviging, het behandelen van een vette huid en het verminderen van grove of verstopte poriën. in de zomer zijn deze poriën vaker verstopt door het gebruik van zonnecrème, de zuiverende werking van de Carbon laser Peeling zorgt dan ook tevens voor een grondige reiniging. 

Na 1 behandeling is al een zichtbaar resultaat te zien, toch raad Likeresults een kuur aan van minimaal 6 behandelingen voor een optimaal resultaat. Tussen de behandelingen zit er een pauze van 2 weken. Voor een op maat gemaakt behandelplan kun je een gratis consult inplannen bij Likeresults.