Huidverbeterende en huidverjongende behandelingen:

                                            Zeg het met je huid. Pure huid, pure kracht. 


Couperose is een toename van kleine bloedvaatjes aan de huidoppervlakte. De aandoening dient zich vooral aan op de wangen, neus of kin. Hierbij is er geen sprake van ontstekingen, jeuk of huidirritatie. Wel vindt men deze vorm van roodheid vanuit cosmetisch oogpunt storend.Deze oppervlakkige vaatjes hebben geen specifieke werking meer. Hierdoor is het niet schadelijk of slecht voor je lichaam om deze te laten verwijderen.

 

De behandeling:

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van de Epil 100 apparaat. 

De Epil 100 is een effectieve manier om couperose te verwijderen. Tijdens de behandeling verwijdert Likeresults zichtbare vaatjes met een klein elektrisch naaldje, waardoor het vaatje als het ware wordt dicht gebrand. Het bloed stolt en de vertakkingen verdwijnen. Door van buiten naar binnen te werken zie je de roodheid met iedere behandeling verder verdwijnen.

De behandeling zelf is gevoelig, maar niet pijnlijk. Afhankelijk van het behandelplan krijg je na twee weken de volgende behandeling zodat je huid in de tussentijd kan herstellen.

Hoeveel behandelingen er uiteindelijk nodig zijn hangt af van het te behandelen gebied en de mate van de aandoening.

 

Duur: Max 10-20 min per behandelend gebied per keer.

Kosten: €45,- per 10 min.

Heb je last van moedervlekjes of kleine wratjes (fibromen) op je huid? Dat kan vervelend zijn en pijn veroorzaken met bijvoorbeeld je bh-bandje of andere kleding. Gelukkig kan Likeresults deze plekjes veilig en effectief verwijderen met de speciaal ontwikkelt Spotaway apparaat.

 

Spotaway werkt met stroom, zie het als een klein brandertje. Likeresults kan daarmee op de huid liggende moedervlekken en fibromen veilig, vrijwel littekenvrij, snel en doelgericht verwijderen.

Duur: Max 10-20 min per behandelend gebied per keer.

Kosten: €45,- per 10 min.

 

Eye treatment experience: Meeste behandelingen bij andere salons en praktijken zijn gericht op het gezicht en wordt voornamelijk de huid rondom de ogen vermeden omdat daar de huid extra gevoelig en dun is. Terwijl de huid rondom de ogen, het oogcontour is één van de meest delicate delen van ons lichaam, die als eerste uiting geeft aan onze leeftijd, ons humeur en onze gezondheid. Tijd, chronische stress en een gebrek aan slaap zijn de belangrijkste oorzaken van doffe, ouder wordende ogen. 

Verdunning van de huid, verlies van stevigheid (rimpels en slapheid), vloeistofretentie onder de ogen (oogzakken) en/of verhoogde doorlaatbaarheid en verslechtering van de kwaliteit van haarvaten - 

waardoor de blauwachtige kleur (donkere cirkels) ontstaat - zijn voorbeelden van zichtbare tekenen veroorzaakt door tijd. 

 

Het is overigens niet alleen de biologische factor die een belangrijke rol speelt in de veroudering van het oogcontour. Aan al deze processen, voornamelijk veroorzaakt door de huidveroudering, moeten we nog stress toevoegen, omdat het, oogcontour, net als ons lichaam, vooral gevoelig is voor chronische spanning. Een drukke levensstijl veroorzaakt spanning in het gezicht, wat resulteert in een versnelde toename van rimpels in het gebied rond de ogen en tussen de wenkbrauwen. Tegelijkertijd is gebrek aan slaap een vijand van jeugdige ogen. Hoewel het niet de belangrijkste oorzaak is van wallen en donkere kringen, als ze er al zitten, zal dit gebrek duidelijk geaccentueerd worden. 

 

Likeresults biedt met vol trots, een mooie en zeer effectieve oogcontourbehandeling aan met de Eye Perfection Massagebril: een apparaat dat verschillende toepassingen kent: 

* luchtdrukmassage 

* vibratiemassage en 

* warmtemassage 

Dit alles onder het genot van heerlijk ontspannende muziek.  

 

Likeresults heeft als doel een unieke algeheel verjongende oogcontourbehandeling aan te bieden,  om zichtbaar jonger uitziende ogen te bereiken. 

De behandeling bestaat uit: Gezicht en oogreiniging, toner, oogcontourbehandeling met massagebril en ter afsluiting een heerlijke voedende dagcrème of nachtcrème.                                       Duur van de behandeling: 30 min. Kosten: €79,- 

 

LED-therapie treatment: Een mooie huid verbeterende behandeling. LED-therapie is perfect om toe te voegen aan het einde van de reinigingsbehandeling. De ingrediënten van de toegepaste producten tijdens de behandeling worden nog beter opgenomen. De voordelen van LED-therapie zijn: 

-          Het vermindert fijne lijntjes en rimpels 

-          Het kalmeert ontstekingen 

-          Het vervaagt acnélittekens 

-          Het voorkomt break-outs 

-          Het vermindert bacteriën 

-          Het verbetert de bloedcirculatie 

-          Het stimuleert collageenproductie 

-          Het verheldert de huid 

De behandeling bestaat uit een verfrissende en verkoelende heerlijke oppervlakte reiniging met aansluitend een mooie fijne peeling. De kalmerende, met enzymen verrijkte poederpeeling, reinigt de huid op milde wijze en dringt tot diep in de poriën door. De reiniging zorgt voor langdurige hydratatie en helpt de huid zacht, soepel en fris te houden. Vervolgens wordt het LED-masker aangebracht en ingesteld op de behoefte van de huid. Ter afsluiting van de behandeling wordt er een heerlijke, voedende dag/nachtverzorging crème aangebracht. Hele fijne behandeling die pijnloos is en je huid stabiliseert.  Het bevordert de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt. Na 1 behandeling zichtbaar resultaat. Advies is om voor optimale resultaten meerdere behandelingen te ondergaan. 

Duur van de behandeling: 30 min. €50,- 

                                                                                                    Likeresults als je resultaat nodig hebt.

 

Skin treatment Basic: Betreft een fijne basis behandeling voor de huid. Een behandeling die iedere huid minimaal nodig heeft om stralender voor de dag te komen. De behandeling bestaat uit een heerlijke verfrissende en verkoelende oppervlakte reiniging met aansluitend een mooie fijne peeling. De kalmerende, met enzymen verrijkte poederpeeling, reinigt de huid op milde wijze en dringt tot diep in de poriën door. De reiniging zorgt voor langdurige hydratatie en helpt de huid zacht, soepel en fris te houden. Vervolgens worden er kleine oneffenheden vermindert of verwijdert. Ter afsluiting van de behandeling wordt er een heerlijke, voedende dag/nachtverzorging crème aangebracht. 

Duur van de behandeling: 30 min. €49.95,- 

 

Skin treatment Luxe: Betreft een mooie upgrade t.a.v. de treatment Basic behandeling. De behandeling bestaat uit een heerlijke verfrissende en verkoelende oppervlakte reiniging met aansluitend een mooie fijne peeling. De kalmerende, met enzymen verrijkte poederpeeling, reinigt de huid op milde wijze en dringt tot diep in de poriën door. De reiniging zorgt voor langdurige hydratatie en helpt de huid zacht, soepel en fris te houden. Vervolgens worden er kleine oneffenheden vermindert of verwijdert, een mooie, fijne ontspannende gezichtsmassage wordt er aangeboden,  vervolgens wordt er een uniek en hoog geconcentreerd serum aangebracht. Het serum zorgt direct voor verbetering van de biologische huidconditie. Het serum kalmeert, activeert en versterkt de huid. Ter afsluiting wordt er een voedende dag/nachtverzorging crème aangebracht. 

Duur van de behandeling: 45 min. €79.95,- 

 

Skin treatment Bronze: De behandeling bestaat uit een heerlijke verfrissende en verkoelende oppervlakte reiniging met aansluitend een mooie fijne peeling. De kalmerende, met enzymen verrijkte poederpeeling, reinigt de huid op milde wijze en dringt tot diep in de poriën door. De reiniging zorgt voor langdurige hydratatie en helpt de huid zacht, soepel en fris te houden. Vervolgens worden er oneffenheden vermindert of verwijdert, een mooie, fijne ontspannende gezicht/hals massage wordt er aangeboden, vervolgens wordt er een uniek en hoog geconcentreerd serum aangebracht. Het serum zorgt direct voor verbetering van de biologische huidconditie. Het serum kalmeert, activeert en versterkt de huid.  Aansluitend wordt er een luxe masker aangebracht. Het masker zal afgestemd zijn op jouw type huid.  Ter afsluiting wordt er een voedende dag/nachtverzorging crème aangebracht. 

Duur van de behandeling: 60 min. €99.95,- 

 
Skin treatment Silver: Een heerlijke uitgebreide behandeling. De behandeling bestaat uit een heerlijke verfrissende en verkoelende oppervlakte reiniging met aansluitend een mooie fijne peeling. De kalmerende, met enzymen verrijkte poederpeeling, reinigt de huid op milde wijze en dringt tot diep in de poriën door. De reiniging zorgt voor langdurige hydratatie en helpt de huid zacht, soepel en fris te houden. Vervolgens worden er oneffenheden vermindert of verwijdert, een mooie, fijne ontspannende gezicht/hals/decolleté massage wordt er aangeboden, vervolgens wordt er een uniek en hoog geconcentreerd serum aangebracht. Het serum zorgt direct voor verbetering van de biologische huidconditie. Het serum kalmeert, activeert en versterkt de huid.  Aansluitend zal er een luxe masker worden aangebracht. Het masker zal afgestemd zijn op jouw type huid.  Het masker zorgt voor extra hydratatie, helderheid, vernieuwing en/of stevigheid, afhankelijk van de behoeften van de huid. Ter afsluiting wordt er een voedende dag/nachtverzorging crème aangebracht. 

Duur van de behandeling: 90 min. €145,- 

 

Skin treatment Gold: Een prachtige behandeling die je optimaal gevoel van voldoening geeft. De behandeling bestaat uit een verfrissende en verkoelende heerlijke oppervlakte reiniging met aansluitend een mooie fijne peeling. De kalmerende, met enzymen verrijkte poederpeeling, reinigt de huid op milde wijze en dringt tot diep in de poriën door. De reiniging zorgt voor langdurige hydratatie en helpt de huid zacht, soepel en fris te houden.  Vervolgens worden er oneffenheden vermindert of verwijdert, een mooie, fijne ontspannende gezicht/hals/decolleté massage wordt er aangeboden, vervolgens wordt er een uniek en hoog geconcentreerd serum aangebracht. Het serum zorgt direct voor verbetering van de biologische huidconditie. Het serum kalmeert, activeert en versterkt de huid.  Aansluitend zal er een luxe GOLD masker worden aangebracht. Gold mask, peel-off mask met 24-karaats goudstof. Revitaliseert de huid, verbetert tegelijkertijd de stevigheid van de huid en zit vol met antioxidanteigenschappen. Is gebaseerd op zeealgenextracten met hydraterende en remineraliserende krachten. Ter afsluiting wordt er een voedende dag/nachtverzorging crème aangebracht. 

Duur van de behandeling: 120 min. €199,- 

 

Skin treatment Diamond: Een prachtige luxueuze  behandeling voor je gezicht. Waarna je met een stralende glow voor de dag komt. Een behandeling die je huid boost maar ook tevens een heerlijke aangename behandeling is voor je geestelijke welzijn. Kortom een absolute aanrijder voor je Skin and Mind. De behandeling bestaat uit een heerlijke verfrissende en verkoelende oppervlakte reiniging. 

De reiniging zorgt voor langdurige hydratatie en helpt de huid zacht, soepel en fris te houden. 

Vervolgens worden er oneffenheden vermindert of verwijdert, met aansluitend een mooie diepte reiniging door middel van een Carbon peeling behandeling met de laser, een mooie, fijne ontspannende hotstone gezicht/hals/decolleté massage wordt er aangeboden, vervolgens wordt er een uniek en hoog geconcentreerd serum aangebracht. Het serum zorgt direct voor verbetering van de biologische huidconditie. Het serum kalmeert, activeert en versterkt de huid.  Aansluitend zal er een luxe GOLD masker worden aangebracht. 

Gold mask, peel-off mask met 24-karaats goudstof. Revitaliseert de huid, verbetert tegelijkertijd de stevigheid van de huid en zit vol met antioxidanteigenschappen. Is gebaseerd op zeealgenextracten met hydraterende en remineraliserende krachten. Ter afsluiting wordt er een voedende dag/nachtverzorging crème aangebracht. 

Duur van de behandeling: 120 min. €225,- 

 

Anti-aging lifting treatment: Een hele fijne, effectieve behandeling met Botoxeffect, zonder injecties en zonder bijwerkingen. Maakt de huid voller, regenereert, verzacht en remt repetitieve bewegingen in het gezicht die de rimpelvorming stimuleren. Dit, mede dankzij het buitengewone Botox-effect en een geavanceerde combinatie van multifunctionele actieve, krachtige ingrediënten waaronder voedingsrijke oliën en geavanceerde botanische elementen voor een zichtbaar jeugdiger uitstraling. Tevens wordt er tijdens de behandeling een liftende gezicht/hals massage gegeven.                                           Duur van de behandeling: 60 min. Kosten: €145,- 

 

Shine and Balance treatment: Een gemengde, vette en/of glanzende huid wordt gekenmerkt door overmatige talgproductie, verdikking van de huid, grove poriën, of de verschijning van comedonen, papules of pustules. Als gevolg van de hoge pH-waarde van talg is de huid erg vatbaar voor bacteriële infecties. Gebruik van producten met alcohol is geen optie omdat daardoor ook het vocht uit de huid onttrokken wordt en de huid zo ook haar bescherming verliest. Likeresults presenteert de optimale behandeling voor dit huidtype. Een innovatieve combinatie van actieve ingrediënten die op verschillende niveaus van de huid werkt, door het tegengaan en voorkomen van de problemen die verband houden met een vette/onzuivere huid. Geformuleerd met intelligente, actieve ingrediënten die selectief de talg reguleren, voor balans in de huid zorgen, hydrateren en daarbij anti-agingzorg bieden. 

Een superieure behandeling, gericht op het bestrijden van de vette huid, alsmede comedonenvorming. Het doel van deze behandeling is de huid te zuiveren, te normaliseren c.q. terug in balans te brengen.                                                                                                                                        Duur van de behandeling: 60 min. Kosten: €125,- 

Alle behandelingen en huidproducten bij Likeresults zijn tevens gericht voor de mannenhuid en de donkere huidtypes. 

Tijdens de behandelingen ervaart u heerlijke geuren en rustgevende muziek.