Galerij

Kennismaken

Mijn motivatie

Mijn werk is mijn passie, mijn grootste drijfveer. Het is de reden dat ik elke dag weer doe wat ik doe. Mijn werk daagt me met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken.

Deze klant heeft in haar jonge jaren een zware vorm van acne gehad. Hieruit zijn diverse grove porien en (acne) littekens ontstaan. Doordat deze klant nu een goede huidverzorgingslijn gebruikt en een kuur Carbon peeling heeft ondergaan zie je nu een prachtig resultaat. Foto 1  links is voor de behandeling en foto 2 is na de kuur.

Deze klant heeft een Carbon peeling kuur ondergaan. Hier kun je heel mooi zien dat de fijne lijntjes zijn vermindert en dat de porien zijn verkleind. 

Deze klant wilde graag haar oude PMU (permanente make up) van haar wenkbrauwen verwijdert hebben. Na 2 behandelingen was de PMU met behulp van de laser verwijdert. Snel en effectief resultaat.

Deze klant heeft vele pigment vlekken van de zon. 

Links op foto 1 zie je bij deze klant vele pigment vlekken van de zon. Na 1 behandeling zie je het verschil en resultaat op foto 2. Let wel: het blijft altijd van belang om jezelf goed te blijven insmeren tegen de zon!

Deze klant had een onrustige huid en had al vele soorten cremes, schoonheidsbehandelingen en voedingsadviezen geprobeerd zonder resultaat. Na een kuur Carbon Peeling en met de juiste afstemming van gezichtsproducten is deze klant heel erg blij met het resultaat. 

Deze klant hard een sterke vorm van pigmentatie. 
Likeresults heeft haar 3x behandeld met de Pico Derma 4 Grande Laser. Een prachtig resultaat. Kennismaken