CellLife Night Activation Duo

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 4 Werkdagen

✓ Celregeneratie: tot 100% celvernieuwing
✓ Celidentiek: ook voor de meest gevoelige huid
✓ Vermindert tekenen van huidveroudering
✓ Huidverjonging: de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt geactiveerd

Productinformatie

 

Huidcondities: droog, normaal, vet, gecombineerd, onzuiver, gevoelig, rood

Het Cell Life Night Activation complex is gebaseerd op het gepatenteerde CellLife Serum®, verrijkt met een speciaal anti vrije radicalen complex: met extra vitamine C, citroenmelisse-extract, gerstextract, hyaluronzuur en panthenol. Hierdoor wordt de celvernieuwing gestimuleerd. Het herstel van de huid tijdens het slapen wordt krachtig geactiveerd: de zichtbare tekenen van het ouder worden verminderen. CellLife Serum® bootst  het celplasma van onze eigen huidcellen na. De cellen vernieuwen zich twee tot drie keer sneller tijdens het slapen.

Let op! Het Serum dient eenmalig geactiveerd te worden voor het eerste gebruik. Zie gebruik. 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

SIZE: 2X15ML

Productdetails

Created with Sketch.

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Defined Cell Culture Media
Defined Cell Culture Media bootst de biologische structuur van het huideigen celplasma volledig na. Het activeert de huidcellen van binnenuit en vernieuwt de cellen tot 100%. Het stimuleert de productie van de jeugdmoleculen hyaluronzuur, collageen, laminine en elastine. De celidentieke formule verstevigt de huidbarrière en vermindert de gevoeligheid van de huid. De huid is direct voller, gehydrateerd en heeft een gezonde glow.

Natriumhyaluronaat
Vermindert uitdroging en schilfering door vocht in de huidcellen aan te trekken, waardoor de huid gehydrateerd wordt.
Maakt rimpels glad en verbetert de huidstructuur.

Tocoferol (vitamine E)
Een krachtige antioxidant met hydraterende en kalmerende eigenschappen.
Voorkomt glycatie. Glycatie is een proces waarbij suikermoleculen eiwitten in de huid binden en vernietigen, wat bijdraagt aan huidveroudering.

Dille Extract
Verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid en werkt als antioxidant. Dille heeft tevens een kalmerende werking op de gevoelige huid.

Extract van Alpinia Galanga Blad
Stimuleert de productie van hyaluronzuur, verhoogt de glans en stevigheid van de huid. Heeft ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen.

Druivenpitextract
Krachtige antioxidant met genezende en ontstekingsremmende eigenschappen. De antioxiderende kracht is 20 keer sterker dan die van vitamine E en 50 keer krachtiger dan vitamine C. Verhoogt de cel vernieuwing en collageensynthese, waardoor de huid elastisch en gezond blijft.

Zwarte Theegist
Verheldert en laat de huid stralen. Houdt de huid jeugdig met vitamines B1, B2, B3, B6 en B12.
Citroenzuur in zwarte thee gist helpt de productie van melanine te vertragen, waardoor bestaande donkere vlekken vervagen.
Zwarte thee gist is ook rijk aan gluconzuur, melkzuur en foliumzuur dat zich bindt aan gifstoffen en deze van de huid verwijdert, terwijl het microbioom van de huid wordt beschermd tegen beschadiging.

Biotine (vitamine B7)
Belangrijk voor de energieproductie en helpt bij de vorming van vetzuren die de huid voeden.


Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Breng in de avond aan
Verdeel iedere dag een kleine hoeveelheid van het Cell Life Nacht Activering Serum over het gezicht, hals en decolleté en masseer het voorzichtig in.


Let op!
Het Serum dient eenmalig geactiveerd te worden voor het eerste gebruik.

 

Om de houdbaarheid te garanderen zitten de pro-youthing werkstoffen in een innovatieve afgesloten ruimte, totdat ze geactiveerd worden door op de blauwe cap te drukken.

1. Verwijder de ring.
2. Houdt de flacon verticaal en druk de blauwe cap goed en stevig in met beide duimen tegelijk.
3. Schud en zwenk de flacon, zodat alle actieve ingrediënten goed vermengen met de vloeistof. Als er een egaal mengsel ontstaat is het serum klaar voor het eerste gebruik.