Cell Revitalizing Voedende Crème SPF 30+ UVA/UVB

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 4 Werkdagen

 - Beschermt de huid tegen schadelijke UVA/UVB-stralen
- Bestrijdt schade door vrije radicalen
- Voorkomt huidveroudering
- Niet-comedogeen 

Productinformatie

Cell Revitalizing Voedende Crème SPF 30+ is de Global Pro-Youthing Crème van SBT Cosmetics. Deze beschermende crème werkt als een anti-agingschild om de schadelijke effecten van zon en vrije radicalen tegen te houden. Het voorkomt rimpels, pigmentvlekken, dehydratatie en verlies van stevigheid. Het resultaat is een stralende en gezonde huid, die langdurig zijn bruine teint behoudt. De huid is in balans, ziet er gezond uit en de textuur is egaal, zacht en glad. De voedende crème wordt direct door de huid opgenomen en laat geen witte strepen achter. Deze krachtige alles-in-één formule zit in een handige pompflacon en is ideaal voor overdag in de zomer.

1. Innovatieve anti-aging werking dankzij hoog geconcentreerde ingrediënten die de huid beschermen tegen huidveroudering door de zon. Deze crème bevat het gepatenteerde CellLife Serum® als actief ingrediënt tegen glycatie maar ook tegen cel veroudering. In combinatie met antioxidanten, biedt het de optimale bescherming voor het cel-DNA.

2. Krachtige bescherming tegen UVA- en UVB-straling, dankzij een combinatie van innovatieve en zeer geavanceerde zonnefilters (ozon- en beschermingscomplexen met het Cell Protecting SPF 30+ van SBT Cosmetics).

3. Een hydraterende en huidverbeterende formule verrijkt met gerstextract en sheabutter.

Tip:
Breng 30 minuten voor blootstelling aan de zon de Cell Revitalizing Voedende Crème SPF30+ UVA/UVB aan voor een krachtige bescherming tegen schade door UVA/UVB straling en vrije radicalen.

Gebruik voor de nacht als ultieme huidhersteller Cell Defense SOS Masker/Nachtcrème. Deze rijke crème zorgt direct voor herstel na een intensieve vakantiedag. Leg Cell Defense SOS Masker/Nachtcrème in de koelkast voor extra verkoeling en breng het royaal aan als nachtverzorging. Gun de huid iedere zomerse dag dit herstelmomentje! 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

50 ML

Productdetails

Created with Sketch.

 Huidcondities: droog, normaal, gecombineerd, vet, onzuiver, gevoelig, rood 

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Gebruik:  Gebruik na het CellLife Serum®. Breng gelijkmatig Life Cream Cell Revitalizing aan op het gezicht, de hals en het decolleté. 

Verzending: €4.95,- (in Nederland)