Cell Redensifying The Concentrate

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 4 Werkdagen

✓ Geconcentreerde werkstoffen voor intensieve huidregeneratie
✓ Krachtige aanmaak van jeugdmoleculen
✓ Hoge concentratie CellLife Serum®: verhoogde celvernieuwing 

Productinformatie

 

Huidcondities: droog, normaal, gevoelig, rood

Deze formule bestaat uit een hoge concentratie CellLife Serum® en een exclusief complex van werkstoffen met een versterkend en verstevigend effect. The Concentrate heractiveert de huidcellen, stimuleert de aanmaak van pro-youthing moleculen zoals collageen, hyaluronzuur en elastine en verstevigt de gezichtscontouren. Het resultaat: de huid wordt intensief gevoed en gehydrateerd, is direct voller en gladder. Het liftend effect is direct zichtbaar en de huid is stevig en gezond. Cell Redensifying The Concentrate: Instant vitaliteit en pro-youthing van binnenuit. 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

50 ml

Productdetails

Created with Sketch.

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Defined Cell Culture Media
Defined Cell Culture Media bootst de biologische structuur van het huideigen celplasma volledig na. Het activeert de huidcellen van binnenuit en vernieuwt de cellen tot 100%. Het stimuleert de productie van de jeugdmoleculen hyaluronzuur, collageen, laminine en elastine. De celidentieke formule verstevigt de huidbarrière en vermindert de gevoeligheid van de huid. De huid is direct voller, gehydrateerd en heeft een gezonde glow.

Natriumhyaluronaat
Vermindert uitdroging en schilfering door vocht in de huidcellen aan te trekken, waardoor de huid gehydrateerd wordt.
Maakt rimpels glad en verbetert de huidstructuur.

Tocoferol (vitamine E)
Een krachtige antioxidant met hydraterende en kalmerende eigenschappen.
Voorkomt glycatie. Glycatie is een proces waarbij suikermoleculen eiwitten in de huid binden en vernietigen, wat bijdraagt aan huidveroudering.

Panthenol (Pro-Vitamin B5)
Bindt water aan de hui den houdt het vocht vast. Het dringt diep door tot alle niveaus van de huid, waardoor de huid zacht en elastisch blijft.
Bevordert wondgenezing, vermindert irritatie en herstelt de barrièrefunctie.

Dille-extract
Verbetert de veerkracht van de huid, verhoogt de elasticiteit en werkt als antioxidant. Heeft een kalmerende werking op de gevoelige huid.
Bevat ontgiftende enzymen (GST, GSH) die samenwerken om te beschermen tegen vrije radicalen die cellen beschadigen. Ze helpen om gifstoffen en kankerverwekkende stoffen uit het lichaam te verwijderen.
Heeft antimicrobiële en schimmelwerende eigenschappen.

Ferment van Zwarte Thee
Hydrateert en verheldert de huid. Geeft de huidcellen energie en ondersteunt huidlipiden. De zuren in kombucha helpen de huid te reinigen en de natuurlijke pH-waarde te herstellen.
Verpakt met pro-youthing vitamines B1, B2, B3, B6, B12 and C.

Druivenpitextract
Rijk aan genezende en kalmerende werkstoffen: bevat een hoge concentratie vitamine E, dit is een krachtige antioxidant en kalmeert eczeem. 

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Breng in de ochtend en/of avond aan

Gebruik als masker: Breng een dikke laag aan op het gezicht, hals en decolleté, met een kleine afstand rond de ogen. 10-15 minuten laten inwerken. Het masker verwijderen met een wattenschijfje gedrenkt in Celldentical Toner.

Gebruik als nachtcrème: Breng na het CellLife Serum® aan. Breng de crème in een dun laagje aan op het gezicht.